In de zorg werken: fantastische carrièreswitch

Natuurlijk staat de zorg bekend als vrouwenbolwerk. Dat staat vast. Maar het is wel een sector waarin de komende jaren meer dan voldoende werkgelegenheid is. En waar er inspanning wordt  gedaan om jou binnenboord te halen. Ook al werk jij nu misschien in een totaal andere sector.

Wat zijn dan belangrijke zaken? In de zorg staat het werken met mensen voor op. En het werk is afwisselend èn op afwisselende tijden. Dus ook goed als je jouw nieuwe baan wilt combineren met studie of gezin. En die onregelmatige tijden in de zorg leveren je extra geld omdat de zorg urentoeslag voor onregelmatige diensten betaald. Meevaller, zeker als je nu werkt in de reis- of horecabranche.

Er even vanuitgaande dat je nog steeds enthousiast bent, hoe pak je zo’n overstap eigenlijk aan? Ik zou beginnen om eens rond te vragen. Als een van de grootste sectoren kan het niet anders of je hebt familie, vrienden of kennissen werken in de zorg. Wat zeggen zij? Zien zij het in jou? En vraag natuurlijk ook wat zij leuk en minder leuk aan hun werk vinden.

Vervolgens kun je eens meer naar de inhoud kijken. Doe eens een e-learning zorg. Zo maak je op een eenvoudige manier kennis met de zorg. En zie je wat het werk inhoudt. En of dat past. Dus ben je op zoek naar e-learning zorg? E-learning Made Easy heeft een groot aanbod. Bekijk hier de website van E-learning Made Easy