Populairste businesstassen op dit moment

De laatste maanden is er niet veel te doen in verband met corona. Mensen moeten voornamelijk thuiswerken, horeca en niet-essentiële winkels zijn gesloten en je mag maar een beperkt aantal mensen uitnodigen. De ontwerpers hebben zeker niet stil gezeten. Op het gebied van kleding, business tassen heren, schoenen en nog veel meer zijn er ontwikkelingen opgedaan.  

Duurzame tas 

De duurzame tas is de laatste maanden erg populair onder de Nederlanders. Veel Nederlanders zijn bezig met het klimaat en de problemen die hierbij komen kijken. Voorbeelden van deze problemen zijn zeespiegelstijging, toenames van stormen, zware regenval, ontdooien van permafrost en ernstige veranderingen in leefgebieden van dieren. Een steentje bijdragen kun je dus doen door een duurzame-, mens-, milieu- en diervriendelijke tas aan te schaffen. 

Leren laptoptas 

Onder de werkende mens blijft de leren laptoptas ontzettend populair. De tas ziet er ontzettend stijlvol en netjes uit. Daarnaast zal het product niet snel kapot gaan vanwege het goede en sterke materiaal. Ook deze tas is duurzaam. Dit komt omdat door de goede kwaliteit de tas jaren mee zal gaan en je niet (snel) een nieuwe tas hoeft aan te schaffen.  

Schoudertas 

De schoudertas is en blijft voor dames ongelofelijk populair. De meeste vrouwen nemen altijd een tas mee als ze ergens naartoe gaan. De schoudertas is een tas wat onmisbaar is voor hun. Hierdoor kunnen vrouwen al hun spullen kwijt die zij nodig hebben op een dag en ziet het er ook nog eens trendy uit.  

Kinderrugzak 

Voor de kinderen blijft de rugzak de beste optie. Rugzakken heb je in alle soorten en maten. Je hebt voor de jongere kinderen rugzakken met nog een leuk printje erop van bijvoorbeeld hun favoriete tv-programma. Voor al wat oudere kinderen zijn er ook kleine, talloze rugzakken beschikbaar, bijvoorbeeld van Eastpak. Dit merk heeft ontzettend veel rugzakken in allerlei verschillende kleuren en maten, dus voor iedereen zit er wel wat tussen.