Kurkuma kopen bij de Kurkuma specialist

Kurkuma kopen bij de Kurkuma specialist

Voor de beste kurkuma ben je bij De Kurkuma Specialist op de goede plek. Hier kun je de beste kurkuma kopen. Deze is bij de Kurkuma Specialist van hoge kwaliteit en gaat lang mee. Naast kurkuma verkopen ze ook nog vele andere voedingssupplementen zoals Neem, Ashwagandha, groenlipmossel en nog veel meer om je voeding mee te verrijken. De webshop bestaat al meer dan 25 jaar. Ze verkopen de beste producten van hoge kwaliteit en doen hier ook al 25 jaar onderzoek naar. Zo weet je zeker dat je producten van hoge kwaliteit koopt die echt iets toevoegen aan je voeding.

Wat is Kurkuma?

Kurkuma is een soort kruid dat afkomstig is uit India. Het komt van de wortels van de Curcumalonga, een plant. Daarom wordt kurkuma ook wel kurkuma Longa genoemd. Een andere benaming voor de specerij is Indiase geelwortel. Dit komt omdat de specerij kurkuma een gele en oranje kleur heeft. Over de wereld worden andere benamingen gebruikt. Een handgreep daaruit is curcuma, turmeric, haldi en koenjit. De Kurkuma Specialist verkoopt kurkuma in vele soorten en vormen. Zo kun je gewoon de gemalen specerij kopen, maar je kunt ook capsules gevuld met kurkuma en peper kopen of kurkuma poeder los.

Waar kun je kurkuma voor gebruiken

Kurkuma wordt vooral verkocht in de vorm van een kruid en specerij. Het wordt daarom ook voornamelijk gebruikt in en tijdens het voorbereiden van gerechten. Het eten krijgt dan al snel een gele kleur van de kruiden. Het wordt bijvoorbeeld veel gebruikt in curry of andere Indische gerechten. Daarnaast wordt er ook wel eens een golden latte of turmeric latte mee gemaakt. Dit is een drankje met melk en kurkuma en werkt helend voor je maag. Verder kunnen de kruiden een genezende en goede werking hebben op je systeem. Daarom is het ook te koop als capsules. Het is voornamelijk bedoeld als aanvulling op je voeding en niet als vervanging van je voeding.