3 redenen waarom de iPhone 11 beter is dan de iPhone 8

De iPhone 8 is wereldwijd nog steeds één van de meest gebruikte iPhones van Apple. De iPhone 11 wist een paar jaar later hoge ogen te gooien. De iPhones zien er zeer verschillend uit. En naast het ontwerp is de iPhone 11 op nog meer vlakken de moderne versie van de iPhone 8. Waarom de iPhone 11 beter is dan de iPhone 8 vertellen we je aan de hand van de volgende 3 punten:


1. Ontwerp

2. Specificaties

3. Camerasysteem 

Meest nieuwe ontwerp

De iPhone 8 is één van de laatste iPhones met het oude vertrouwde iPhone-ontwerp. De dikke randen en de zo geliefde homeknop zijn hierbij toonaangevend. Het ziet er nu zeker gedateerd uit, maar we begrijpen ook dat sommige mensen dit type toestel verkiezen boven het ontwerp dat werd geïntroduceerd met de iPhone X. De iPhone 11 heeft dan ook meer gelijkenissen met de iPhone X dan de iPhone 8. Als je op zoek bent naar een iPhone met het voorkant-vullende scherm en randloze ontwerp, dan is de iPhone 11 de betere versie van de twee. 

Betere specificaties en kenmerken

De iPhone 8 en iPhone 11 verschillen twee jaar. Hierdoor is de iPhone 11 automatisch de betere versie. Apple werkt namelijk in een constante leercurve. Alle lessen worden toegepast om de volgende iPhone nog sneller, efficiënter en prettiger in gebruik te maken. 

Sommige mensen willen juist het kleinere 4.7 inch beeldscherm van de iPhone 8, maar de meesten zullen baat hebben bij het grotere scherm van de iPhone 11. Waarom? De kijk- en gebruikservaring komt nog meer tot zijn recht op het 6.1 inch beeldscherm van de iPhone 8. 

De iPhone 11 wordt geleverd met de A13 Bionic-processor, terwijl de iPhone 8 de A11 Bionic heeft. Een verschil van twee generaties betekent dat de 11 veel betere prestaties zal leveren. De iPhone 8 zal nog wel een tijdje goed werken, maar je bent beter voorbereid op de toekomst als het gaat om prestaties en de games die je misschien wilt spelen.


Camerasysteem

De dubbele lenzen op de iPhone 11 zorgen ervoor dat je weer net wat meer interessante opties hebt dan de enkele camera op de iPhone 8 biedt. Ieder jaar worden de camerasystemen van de Apple iPhone beter. Het spreekt in dit geval dan ook voor zich dat je voor de beste camera het beste de iPhone 11 boven de iPhone 8 kunt verkiezen. 

Conclusie iPhone 11 vs. iPhone 8

De iPhone 8 is een koopje, maar vergeet niet dat hij ouder is dan de iPhone 11. We raden je aan dit model alleen te kopen als je krap bij kas zit, of als je echt een veel kleiner scherm wilt en je je een leven zonder Touch ID niet wilt voorstellen.

Als je iets meer uitgeeft voor de iPhone 11, krijg je een veel modernere telefoon met een groter scherm, een snellere processor, betere camera’s en een langere batterijlevensduur. Je betaalt hier wel iets meer voor. 

Refurbished iPhone kopen

Gelukkig zijn zowel de iPhone 8 als de iPhone 11 refurbished verkrijgbaar. Wanneer je een iPhone refurbished koopt, geniet je van extra voordelen. Als je de iPhone 11 refurbished koopt bij Forza, de #1 Apple refurbished van de BENELUX, dan bespaar je namelijk fors ten opzichte van de nieuwprijs en geniet je ook nog een van 2 jaar garantie. Daarbij draag je met jouw keuze voor refurbished bij aan een circulaire en duurzame wereld. Goed voor de portemonnee en het milieu. Precies, wie wil dat nou niet!

De Refurbished iPhone 8 kopen vooral mensen die liever een fysieke thuisknop met vingerafdrukscanner hebben. De refurbished iphone 11 is de beste keuze als je liever een groter scherm hebt en nieuwe functies. Welke refurbished iPhone je ook koopt, bij forza-refurbished.be ontvang je jouw aanwinst al de volgende werkdag in huis, inclusief twee jaar garantie en gratis nieuwe laad accessoires.