Beste auto gadgets en accessoires voor de ultieme roadtrip

Roadtrips betekenen veel tijd achter het stuur zitten. Gelukkig zijn er tal van opties om je rit te upgraden en je ervaring op de weg te verbeteren door het veiliger, soepeler en veel leuker te maken.

Of het nu gaat om het schoon en netjes houden van jouw interieur, het opladen van mobiele apparaten onderweg of het aansluiten van de nieuwste Apple iPads voor de kinderen, met deze creatieve auto gadgets en accessoires bent je verzekerd van alle nieuwste gadgets en accessoires voor de ultieme roadtrip naar het buitenland.

Als je een nieuwe auto bezit, is de kans groot dat je de meeste van deze gadgets niet nodig zult hebben, maar als je nog een oude auto bezit, kan een vleugje moderne functionaliteit cruciaal zijn voor jouw veiligheid en comfort onderweg naar het buitenland.

De meeste jongens beginnen graag met auto-accessoires voor het exterieur als het gaat om het personaliseren van hun kostbare bezit.

  • Grotere banden en hippe lichtmetalen velgen zijn het absolute minimum dat men zou moeten overwegen. Ze verbeteren niet alleen het uiterlijk, maar er zijn ook enkele functionele voordelen te behalen.
  • Het veranderen van het uitlaatgeluid, door middel van demper swaps en volledige systeem upgrades is een andere manier om een auto uniek en hipper te maken.
  • Aan de andere kant, als iemand het uiterlijk van zijn plaatwerk wil veranderen, is er een hele nieuwe wereld van wraps & custom paint jobs die aan elke wens zullen voldoen.

Nu de buitenkant klaar is, is het tijd om ook naar enkele populaire auto-accessoires voor het interieur te kijken.

  • Een aangenaam ruikende auto zorgt voor een onvergetelijke auto-ervaring en daarom is een luchtverfrisser een must-have in de auto van elke man.
  • Vloermatten zijn een goede manier, niet alleen om het interieur schoon te houden, maar ook om de fabrieks vloerbedekking die bij de auto is geleverd te beschermen.
  • Stemmingsverlichtingsopties zijn er tegenwoordig tientallen, en vaak een snelle manier om het interieur van een auto te veranderen.

Het entertainmentsysteem in de auto is een van die opties voor auto-interieur accessoires die de auto van binnen echt kunnen transformeren. Van drop-in luidspreker upgrades tot volwaardige, op meerdere subwoofers gebaseerde systemen die worden ondersteund door externe versterkers, en alles daartussenin, er is een hele nieuwe wereld van opwindende mogelijkheden die erop wachten om ontdekt te worden.

Hippe high tech auto gadgets

Alexa-enabled Roav VIVA autolader

Breng de intelligente spraak service van Amazon in jouw auto met Anker’s Roav VIVA. De eerste Alexa-compatibele auto-oplader, dit USB-apparaat met twee poorten wordt aangesloten op jouw sigarettenaansteker. Naast spraakgestuurde navigatie, handsfree bellen en muziek streaming biedt het je ook de mogelijkheid om slimme apparaten in huis op afstand te bedienen. Je kan een Ipad huren of een Macbook huren voor een weekendje weg en deze aan de Alexa Roav VIVA aansluiten in de auto, als de sigarettenaansteker niet meer naar behoren werkt.

YI Spiegel Dash Camera

Je altijd veilig voelen is essentieel voor je ervaring op de weg. Daarom is een dashcam een ​​van de beste auto gadgets die je kunt kopen. Naast het vastleggen van leuke video’s van jou en je vrienden tijdens een roadtrip, kunnen ze beslissend zijn in het geval van een ongeluk, omdat ze in staat zijn om bewijs te leveren aan wetshandhavings- en verzekeringsmaatschappijen.

Met YI Mirror Dash Camera krijg je zowel vooraanzicht als achteraanzicht in een klein pakket dat eenvoudig te installeren en te gebruiken is. Het systeem omvat een naar voren gerichte 1080p-camera met een groothoeklens van 138° en een achteruitkijkcamera van 720p, en wordt geleverd met een 4,3-inch touchscreen dat over uw huidige achteruitkijkspiegel wordt bevestigd, zodat u kunt zien wat er om u heen in het verkeer gebeurt. Voor extra veiligheid op de weg waarschuwt de camera je na meer dan 2 uur rijden voor mogelijke vermoeidheid. Het heeft ook een ingebouwde 3-assige zwaartekracht sensor die automatisch een back-up maakt van de beelden in geval van nood.