De belangrijkste gadgets voor elke man

De belangrijkste gadgets voor elke man

Gadgets maken het leven makkelijker en leuker. Wij houden ervan. Van simpel en alledaags tot de nieuwste tech. Het liefst hebben we het allemaal. Helaas staat de portefeuille dit niet altijd toe. Daarom hebben wij van mannentotaal een lijstje gemaakt met een aantal gadgets, basic en nieuws, die niet kunnen ontbreken en welke zeker de investering waar zijn.

Verlengkabels

Verlengkabels zijn eigenlijk gewoon basisbehoefte. Een stekkerdoos achter de TV en bij de computer. Misschien nog een verlengkabel naar de bank om je mobiel op te laden vanaf de bank. We gebruiken ze allemaal dagelijks. Maar wist je dat niet elke kavel geschikt is voor continue gebruik. Misschien kun je de kabel achter je TV of bij de computer beter vervangen door een wat steviger model. Door de continue spanning door de kabel kan deze oververhit raken als hij hier niet tegen bestand is. Mocht je er nu achter komen dat je wel erg dunne kabels hebt, of ben je nog op de markt voor nieuwe kabel, dan raden we Luxya Cabling aan, voor goede kwaliteit verlengsnoeren.

Draadloze oortjes

Loop jij nog steeds rond met zo’n onhandig bungelend kabeltje om je nek? Twijfel je of het de investering waard is om een goed paar draadloze oortjes te bestellen? Twijfel niet langer, het antwoord is ja. Een goede set oortjes blijft goed zitten, de kabel blijft nooit ergens achter haken, want die is er niet en je raakt ze echt niet zo snel kwijt als je denkt door het handige doosje waarin je ze bewaart. Als laatst is de kwaliteit natuurlijk een stuk beter dan de standaard bekabelde oortjes die je bij sommige mobiels krijgt.

PlayStation 4

Vier? De PlayStation 5 is al een tijdje uit en uit de ervaringen blijkt dat je tot nu toe eigenlijk meer hebt aan een PlayStation 4. Er zijn veel meer spellen voor deze vorige versie en je zou er zelfs nog old school dvd’s op kunnen afspelen. Allemaal dingen die je met een PS 5 (nog) niet kunt.