Duizend en één mogelijkheden voor je carrière? Ga werken bij de gemeente

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil jij je nuttig maken voor de gemeenschap? De eigenzinnige detacheerder Joinuz heeft tal van boeiende gemeentebanen voor je in huis. Bij allerlei  interessante opdrachtgevers. Kleine, grote en van allerlei signatuur: van jeugdzorg en overheid tot maatschappelijke organisaties en welzijnsstichtingen. Er zijn functies in alle geledingen en op elk niveau. De opdrachtgevers van Joinuz zijn gevestigd in allerlei gemeentes in Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht, Groningen, Friesland, Limburg, Zeeland en de rest van Nederland. Ze hebben allemaal dringend behoefte aan gemotiveerde en ervaren professionals zoals jij. Je bent er dus van verzekerd dat jouw inzet en ervaring op waarde worden geschat en gewaardeerd. Wil je werken in het gemeentehuis? Duik direct in het aanbod aan banen en dan is de kans groot dat je binnenkort aan de slag kunt.

Wat zijn de voordelen van werken in het gemeentehuis via Joinuz?

Je kun je in verschillende keukens kijken en toch in dienst blijven bij één werkgever;

Uiteenlopende contractvormen: detacheringscontract, zzp-overeenkomst en projectovereenkomst. Standaard voorzien van een marktconform salaris en een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket;

De mogelijkheid om cursussen en opleidingen te volgen en jezelf verder te ontwikkelen;

Een lease-auto is een serieuze optie;

Je wordt ingezet op langdurige tijdelijke functies of op functies waarbij indiensttreding mogelijk is.

Veel vraag naar goede medewerkers

Als ervaren professional heb je natuurlijk al veel vlieguren gemaakt bij je huidige of vorige werkgever(s), in welke functiegroep dan ook. En je kent het klappen van de zweep. Daarom hoeven we je uiteraard niet meer te vertellen in welke banen je bij een gemeente kunt werken. Toch is de ene werkgever de andere niet. Bovendien heeft iedere organisatie zo zijn eigen manier van doen, eigenaardigheden en cultuur. Dat maakt een overstap naar een nieuwe baan bij de gemeente wel zo uitdagend. Het hangt sterk af van je functie en van bij wie je aan de slag gaat wat jouw specifieke taken en verantwoordelijkheden worden. In ieder geval bedient Joinuz een groot aantal opdrachtgevers die soms heel verschillend van elkaar zijn. Ze hebben als grote overeenkomst dat ze allemaal vraag hebben naar hele goede medewerkers.

Aan de slag als verhuurmakelaar 

Een wereld die op bepaalde terreinen lijkt op een gemeente is die van woningcorporaties. Joinuz is voor woningcorporaties die een groot aantal huurwoningen in portefeuille hebben regelmatig op zoek naar goede kandidaten die aan de slag kunnen als verhuurmakelaar. Bij de verhuur van een woning komt veel kijken en de woningmarkt is complex. Omdat een verhuurder niet altijd de juiste kennis in huis heeft om zo’n verhuurproces in gang te zetten, kan een verhuurmakelaar veel werk uit handen nemen. Die zorgt ervoor dat dit proces soepeltjes verloopt en dat leegstand zoveel mogelijk wordt voorkomen. 
Wil jij werken als verhuurmakelaar bij een woningcorporatie of wil je werken in het gemeentehuis? Joinuz is altijd op zoek naar nieuw talent en krijgt continu nieuwe opdrachten binnen van haar opdrachtgevers. Kijk dus snel in het vacatureoverzicht van het detacheringsbureau!