Voor ieder budget een juiste boormachine

De accuboormachine is het meest gebruikte elektrische gereedschap en dit is ook niet zo gek, je kan er namelijk schroeven mee vast of los draaien en je kan er mee boren in zachte materialen zoals hout, metaal en zachtere steensoorten zoals baksteen en betonblokken. De vraag is dus niet of je een accuboormachine nodig hebt maar hoeveel je ervoor wil betalen. Om te helpen bij deze vraag hebben wij een lijstje gemaakt met de beste accuboormachines voor ieder budget.

Powerplus One Fits All

€49.95

Deze accuboormachine is ideaal als je een goede boormachine wilt zonder teveel geld uit te geven. De accuboormachine biedt de keuze tussen 2 snelheden en ligt goed in de hand. De boormachine beschikt over een praktisch LED-werklampje waardoor je altijd goed zicht hebt, zelfs op slecht verlichte plekken. Er zit ook een quick stop systeem op deze accuboormachine waardoor de boorkop heel snel terug stil komt te staan. Wat ook erg handig is aan een One Fits All machine is dat de accu van deze boormachine op alle One Fits All toestellen past. Een nadeel aan deze machine is dat er geen klopfunctie op zit, je kunt hierdoor niet in tegels of baksteen boren.

Powerplus POWX0069LI

€49,95

De tweede accuboormachine op deze lijst is er weer een van het Merk Powerplus. Deze machine heeft ook een LED- lampje om donkere plaatsen te verlichten en de zachte handgreep voor maximaal comfort en controle. Er zit op deze machine ook geen klopfunctie. Het grootste verschil tussen deze accuboormachine en de Powerplus one fits All zit hem in de accu, Deze machine komt met 2 accu’s wat erg handig is als je lang door moet werken of als je vaak vergeet de accu op te laden. Deze machine is echter niet uitgerust met een One Fits All accu waardoor de accu niet op alle andere One Fits All producten past van Powerplus.

VONROC VPower 20V

€64,95

De derde accuboormachine op deze lijst is er eentje van VONROC. De machine van VONROC beschikt ook weer over 2 snelheden, een zachte handgreep en Ledverlichting. Waarom zou ik dan 15 euro extra betalen? vraag jij je dan af. Die 15 euro zit hem in het vermogen die deze accuboormachine levert. De Powerplus One Fits All levert 35NM, de Powerplus POW levert 25 NM en de VONROC levert 40NM. Let wel op; deze accuboormachine beschikt niet over een klopfunctie en komt zonder een koffer.

Black+Decker BDCDC18B-QW

€99,99

De vierde accuboormachine in dit lijstje is er eentje van het merk Black+Decker. Als je naar de specificaties kijkt van deze accuboormachine verschilt die niet veel met de goedkopere accuboormachines op dit lijstje; 30NM, Soft grip, LED-lampje etc. De reden dat deze accuboormachine dan toch op het lijstje staat is vanwege de kwaliteit van het merk en de accu. Black+Decker is een erg betrouwbaar merk, waardoor je zeker weet dat je geen miskoop maakt. De accu van deze accuboormachine behoud 90 dagen de lading en het duurt maar 90 minuten om deze volledig op te laden en je krijgt er 2 van. De minpunten van deze accuboormachine zijn dat er geen klopfunctie op zit en dat die zonder koffer wordt geleverd.

Makita boor DDF453SFE

€199,99

Als laatste op deze lijst hebben wij voor de Makita boor/schroefmachine gekozen. Deze boormachine is voor de mensen die bereid zijn veel geld uit te geven aan een boormachine. De makita ligt erg fijn in de hand en heeft 2 accu’s die erg lang meegaan op deze accu’s staat ook een handige indicatie waardoor je gemakkelijk kan zien hoe vol de accu nog is. De machine is ook verstelbaar met variabele elektrische toerenregeling en wordt geleverd met koffer. Deze boormachine heeft helaas ook geen klopfunctie.

Wil je gelijk goed gebruik maken van je boormachine? Check dan ook onze blog met tips voor het bouwen van een mancave.