Absorptie en andere kenmerken van tena-producten

Je kunt jezelf behoeden voor urineverlies door middel van tena lady producten. Er is een breed scala aan producten online die kunnen voorkomen dat je urine lekt. Of je nu een man of een vrouw bent, er is altijd een product voor jou. Wat nog interessanter is om over te praten, is het absorptievermogen van elk product. Evenzo wil je misschien andere kenmerken van tena-producten weten, zodat je kunt zien wat ze je kunnen bieden.

Categorieën en functies

De eerste categorie die je bij Hulpmiddelonline.be kunt vinden zijn de dames kruisjes. Het kan een maximale opname van 240 ml bevatten en is speciaal gemaakt voor vrouwen. De volgende in de rij zijn de damesverbanden met een maximale opname van 1060 ml. Je kunt het gebruiken als inlegkruisjes niet voldoende zijn om je urine vast te houden. Er is ook de damesbroek, die 880 ml urine kan opnemen. Het is verkrijgbaar in middelgrote en grote maten. Het is speciaal gemaakt voor vrouwen. De volgende is de herenbroek met 1430 ml maximale opname. Je kunt kiezen uit middelgrote of grote maten. Dit is ideaal voor mannen en is zeer discreet. Er is ook de broek die 2500 ml urineverlies kan opvangen. Het is verkrijgbaar van XS tot XXL. Je kunt ook de flex hebben die 3520 ml kan bevatten en slip met een capaciteit van 4435 ml. Tena slip heeft een vochtindicator, dus misschien wil je deze meer kopen dan de andere.

Wat is er goed aan deze producten?

Het goede aan de bovengenoemde producten is hun discrete functie. Je kunt handdoeken of ander maandverband gebruiken voor je urineverlies, maar het zou je alleen maar irriteren omdat het merkbaar is. Bovendien kunnen deze producten letterlijk verbergen wat je wilt verbergen. Je hoeft je geen zorgen te maken, want de beschikbare inlegkruisjes en broekjes zijn speciaal gemaakt om discreet te zijn.