Het meest originele verjaardagscadeau voor je vriendin

Het is moeilijk om ieder jaar weer een leuk cadeau te bedenken voor je vriendin. Maar wij hebben het perfecte cadeau voor haar bedacht. Want wat is het toppunt van vrouwelijkheid? Mooie lange nagels. Gelnagels zijn erg populair. Verlenging van gelnagels is een van de meest gevraagde diensten in nagelstudio’s. Als je vriendin ook overweegt om gelnagels te maken, dan kun je haar dit geven als verjaardagscadeau.

De voordelen van gelnagels

Veel dames die een keer gelnagels hebben geprobeerd willen niet meer anders. Het ziet er prachtig uit en er zijn veel mogelijkheden op het gebied van kleuren, motieven, patronen, patronen en nail art. Je nagels zien er altijd mooi en verzorgd uit, dus daar heb je geen omkijken naar. Je hebt geen last van afbladderende nagellak die om de paar dagen gekleurd moet worden. Bovendien geven gelnagels je natuurlijke nagels veel sterkte, waardoor ze erg comfortabel zitten. Wil je gelnagels leren stylen.

Wat heb je allemaal nodig?

Om een compleet cadeau aan je vriendin te geven, zorg dat dan je zeker builder gel hebt, gel polish, color gel en rubber base. Daarnaast heb je een UV lamp nodig, om de lak te laten uitharden. Een cleanser en penselen zijn ook handig. Zo zijn er ook verschillende merken die je kunt kopen. Urban Nails is bijv. een bekend merk dat door professionele nagelstylisten gebruikt wordt.

Zeker dat jij met dit cadeau goed voor de dag komt!