Originele cadeaus voor je vriendin

Het blijft lastig, je vriendin is jarig, het valentijnsdag en dan moet er een cadeau komen. Tenminste het is leuk om een cadeau te geven en je vriendin blij te maken. Daarentegen is het wel lastig om te verzinnen en dat maakt het iets minder leuk. Leuke dingen om te geven zijn dingen waar ze iets langer wat aan heeft, zoals een foto met een lief kaartje erbij. Ook kan next gel leuk zijn om te geven. Nagellak wat er lang op blijft zitten en er mooi uitziet. Er zijn genoeg leuke dingen te verzinnen voor je vriendin, maar het belangrijkst is dat je het zelf ook leuk vind om te geven. Dit kan bereikt worden door iets te geven waarvan zeker is dat het als leuk wordt beschouwd, maar ook door iets te geven wat voor allebei leuk is. Bijvoorbeeld een dagje weg samen. Niks overtreft een herinnering. 

Leuke uitstapjes  

Dingen samen doen is het leukst wat er is, het zal ervoor zorgen dat er meer herinneringen zijn en een relatie dichter naar elkaar toe groeit. Leuke dingen om te gaan doen is een dagje weg naar de stad bijvoorbeeld en leuke dingen bekijken. Voor de minder actieve types kan het erg leuk zijn om lekkere hapjes te halen en daarmee op bed te gaan liggen en een film kijken. Het is natuurlijk zo dat in een relatie je elkaar het best kent, dus ook het best kan aanvoelen wat je allebei leuk vind. 

Afraders als kado 

Het is niet handig om als vriend een cadeau te geven waar een vrouw niet gelukkig van wordt. Dit kan iets zijn waarmee ze voor schut staat en wat ze liever niet aan andere verteld. Het is belangrijk dat er iets gegeven wordt wat een dame aan haar ouders kan vertellen. Het moet dus niet al te gek zijn en een beetje iets origineels, maar niet heel apart.