TENA producten helpen om u veilig te voelen zelfs als uw lichaam onbetrouwbaar voelt

Eén op de vijftien Nederlanders heeft last van incontinentie. Dit is een probleem dat veel grotere dimensies aanneemt dan nodig is, omdat het bij veel mensen onzekerheid veroorzaakt. U denkt misschien dat het met ouderdom te maken heeft, maar mensen krijgen te maken met urine- en/of ontlastingverlies op allerlei leeftijden. Wat een geluk dat er steeds betere producten beschikbaar zijn om ongewenste urine en/of ontlasting op te vangen.

Niet alleen vrouwen krijgen te maken met incontinentie. Er zijn ook veel mannen die kampen met dezelfde problematiek. Voor mannen heeft TENA speciale artikelen op de markt onder de naam TENA Men. Deze artikelen zijn zowel online als in de winkel verkrijgbaar.

Goed beschermd de wereld tegemoet treden

Uiteraard wilt u uw broek droog houden en met een schoon gevoel door het leven gaan. Veel mensen proberen hun incontinentie eerst op te lossen met papier of maandverband, maar dat veroorzaakt onnodige zorgen en ongemak. TENA houdt zich al jarenlang bezig met het ontwikkelen van de beste, zekerste en meest comfortabele producten. Deze vangen alles op wat per ongeluk naar buiten komt en zorgen ervoor dat ongewenste geurtjes nooit ontstaan.

Weten waar u mee te maken heeft

Incontinentie kan ervoor zorgen dat mensen zich alleen, angstig of geïsoleerd kunnen voelen. TENA wil mensen de mogelijkheid geven om comfortabel door het leven te gaan. Ze proberen zo duurzaam mogelijk te produceren en worden gezien als een zeer ethisch bedrijf.

Tips en oefeningen kunnen het leven makkelijker maken

Het is goed mogelijk dat bepaalde tips en oefeningen kunnen helpen zijn om uw probleem onder controle te krijgen. Let bijvoorbeeld op wat u eet en drinkt. Minder drinken is niet per definitie beter, want door minder te drinken verergert u mogelijk het probleem. Om uw blaas in een gezonde conditie te houden, is dagelijks anderhalf tot twee liter nodig. Voorts is het aan te raden om u te verdiepen in blaastraining en bekkenbodemoefeningen.