Waarom één, als je er meer kan nemen?

Shoppen is een hobby die veel mensen in de loop van de jaren hebben ontwikkeld. Ook hebben wij als Nederlanders de slechte gewoonte ontwikkeld als we voor een ding naar de winkel gaan, we (bijna) altijd met meer terugkomen. Acties als een plus een gratis of tweede voor de halve prijs is iets waar wij als Nederlanders erg blij van worden. Producenten zijn hier ook van op de hoogte en zijn hier dus sinds een aantal jaar op in gaan spelen.

Combipakketen

Kleding is een product dat iedereen nodig heeft in zijn leven. Mensen zullen hier hoe dan ook geld aan uitgeven, maar worden toch wel blij van de kortingen of acties die er soms bij horen. Kledingmerken zijn daarom overgestapt op het maken van kledingpakketten. Neem als voorbeeld de combinatie van shirts en broeken, die erg veel voorkomt of hoe meer artikelen je koopt, hoe goedkoper het wordt. Maar de modeontwerpers zijn uit gaan breiden en maken nu ook combinaties met alleen T-shirts, alleen broeken, alleen petten, noem het allemaal maar op!  

Malelions

Malelions is een van die merken die sinds kort kledingpakketten maakt. Het merk had door dat veel van hun shirts vaak in meerdere kleuren door dezelfde klant werden gekocht. Zij besloten hier dus op in te gaan en creëerden de Malelions shirt Small Signature 3-Pack. Het is een pakket gevuld met drie T-shirts in verschillende kleuren, zodat jij voor elk moment jouw favoriet kan kiezen. Niet alleen de 3-Packs zijn een succes, maar ook de Malelions Twinsets doen het erg goed bij hun klanten. Mensen combineren graag verschillende kledingstukken met elkaar en als het dan mogelijk is om net wat goedkoper uit te zijn, is er natuurlijk niemand die dat afwijst.

Wat neem jij?

Veel merken zijn begonnen met het creëren van kledingpakketten van verschillende soorten kledingstukken, om op deze manier indruk te maken op de consumenten. Voor iedereens wens bestaat er een pakket: Ga jij voor een 3-Pack T-shirts? Broeken? Petten? Of een combinatie van al deze artikelen? Wees niet bang, ga naar je favoriete winkel of open je favoriete website en ga opzoek naar een leuk pakket dat bij jou past!