Wanneer moet jij jouw trouwringen kopen?

Het boeken van de ceremonie en receptielocaties en het kopen van jouw pak, zijn taken die veel aandacht krijgen bij het plannen van een bruiloft. Het zijn de dingen die je als eerste wilt doen, omdat ze van invloed zijn op al jouw andere huwelijksbeslissingen. Als je die essentiële zaken eenmaal hebt vastgespijkerd, kun jij je concentreren op andere musthaves voor de trouwdag. Eén van die details? De trouwringen. Omdat je ze tot in de eeuwigheid elke dag draagt of bij je hebt, zijn ze behoorlijk belangrijk, maar ze hebben geen invloed op de andere keuzes die je maakt. Dus wanneer moet je beginnen met winkelen voor trouwringen Antwerpen? Je wilt niet dat jouw soon-to-be wife irritaties krijgt, omdat je niet goed genoeg mee helpt in het proces.

Wanneer koop jij het?

Sommige bruiden wachten tot een maand voor de bruiloft om de bandjes te pakken te krijgen, maar het zo dichtknippen kan stressvol zijn – wat als je niet kunt vinden wat je zoekt, maar geen tijd meer hebt om rond te shoppen? Dan zijn er bruiden die al vroeg weten wat ze willen dus mannen, soms hoef je er alleen maar bij te zijn en soms wordt er toch meer van je verwacht.  At over het algemeen werkt, is om ongeveer drie o vier maanden voor de bruiloft met winkelen te beginnen en de daadwerkelijke aankoop uiterlijk om de zes weken te doen. Als je de ringen aan het graveren bent, kan het een paar dagen duren voordat ze klaar zijn. Als je op maat gemaakt bandjes wilt, reken er dan op dat het proces minstens zes tot acht weken in beslag neemt, hoewel het meer of minder tijd kan kosten, afhankelijk van wat je wilt of van de juwelier.  

Wat voor soort trouwringen kopen andere stellen?

Zijn-en-haar ringen zijn niet zo populair als de bruid en bruidegom die niet-bijpassende ringen krijgen die ieders persoonlijke stijl weerspiegelen. Voor een bruid is een extra overweging het vinden van een band die bij haar verlovingsring past, omdat je ze waarschijnlijk samen zult dragen. Maar de band moet er ook alleen zo goed uitzien als in combinatie met je diamant.

Waar moet je trouwringen kopen?

Net als trouwjurken is het beter om bands van dichtbij en persoonlijk te zien om een ​​driedimensionaal beeld te krijgen dan om online te winkelen. Bekijk de websites van je favoriete juweliers om wat ideeën op te doen en ga dan naar hun fysieke winkels om verschillende ringen te passen totdat je degene vindt die je leuk vindt.