Wat te doen met de Tarzan-vibrator?

Een tarzan vibrator gekocht of wil je er een halen? In dit blog laten we je zien hoe je het maximale uit je seksleven kunt halen met het gebruik van deze supervibo!  

Maak het pikant

Wil je eens iets anders proberen in de slaapkamer? Laat je partner kusjes op je dijen planten terwijl ze zich een weg banen naar je borst. Schud je bekken zachtjes tegen hun handen terwijl ze een Tarzan vibrator gebruiken om je plezier te vergroten.

Neem het niet ter harte

Misschien vind je het leuk om te experimenteren met verschillende snelheden met verschillende vibrators, maar probeer het ook eens met je partner te vertragen en de langzaamste stand van de tarzan vibrator te gebruiken om langzaam en diep tot je orgasme te komen.

Leun een stuk achterover

Ga naar bed met je tarzan vibrator en geniet van een erotisch avontuur. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je de vibrator langzaam maar zeker naar je clitoris schuift voor een intieme en plezierige ervaring. Je kunt ook een kussen onder je heupen plaatsen, zo komt de vibrator nog dieper zodat jij tot je ultieme climax kunt komen.

Doucheplezier

Douchen met een Tarzan vibrator is een groots avontuur. Of je nu met je partner bent of besluit alleen op avontuur te gaan. Door de natte tarzan vibrator langzaam naar binnen te laten glijden zorg jij ervoor dat je tot een ultiem orgasme komt. Daarna maak je jezelf makkelijk schoon in de douche, perfecte combo dus!

Een vluggertje doen?

Weinig tijd? Gebruik je tarzan vibrator om dingen te versnellen. Ga in missionaire stijl op je bed liggen en laat je partner het apparaat op je clitoris glijden. Binnen no-time zul je tot je climax komen zodat je daarna weer snel door kan naar waar je mee bezig was.