Wat zijn anale dildo’s?

Anal dildo, het meest gebruikte seksspeeltje van dit jaar. Anale pentratie kan bij vele een enorm genot opbrengen. Dankzij anale dildo’s kun je genieten van anale stimulatie zonder ooit anale seks te hebben! Een van de meest populaire soorten seksspeeltjes, anale dildo’s, stellen je in staat om veilig en comfortabel te experimenteren met penetratie via de achterdeur. Je kunt anale dildo’s alleen of met je partner gebruiken tijdens seks. Je kunt ze gebruiken als speeltje voor een “speciale gelegenheid” of als hulpmiddel om jezelf voor te bereiden op anale seks.

Wat is het verschil met anale dildo’s?

Omdat anale dildo’s speciaal zijn ontworpen voor anale seks, zijn er een aantal kenmerken die anale dildo’s onderscheiden van gewone dildo’s. Anale dildo’s hebben een uitlopende basis die beperkt hoe ver ze kunnen gaan en waardoor ervoor wordt gezorgd dat je je dildo altijd kunt verwijderen als je klaar bent. De uitlopende basis is een essentiële veiligheidsfunctie die u een gênant bezoek aan het ziekenhuis of de dokter kan besparen. Uitlopende bases zijn ook handig omdat veel van hen compatibel zijn met strap-on harnassen voor het omkeren van rollen of pegging. Veel uitlopende bases worden ook geleverd met een ingebouwde zuignap, waarmee je kunt genieten van je anale dildo in verschillende posities, zoals anale doggy of anale cowgirl.

Het andere belangrijke kenmerk dat anale dildo’s anders maakt dan gewone, is het soort materiaal dat wordt gebruikt. Terwijl dildo’s zijn gemaakt van een grote verscheidenheid aan materialen, zijn anale dildo’s gemaakt van materialen met speciale hygiënische eigenschappen die ze gemakkelijker te onderhouden en schoon te houden maken. Deze anaalvriendelijke materialen zijn onder meer siliconen, glas en metaal om er maar een paar te noemen.

Anale dildo’s zijn ook veel kleiner dan gewone dildo’s. Hoewel de gemiddelde dildo ongeveer 1,5 cm breed en 15 cm lang is, zijn de meeste anale dildo’s minder dan 2,5 cm breed en ongeveer 10 cm lang. Het klinkt misschien klein… totdat je echt voor de eerste keer een anale dildo uitprobeert!

Ben je op zoek naar een anal dildo? Neem dan een kijkje op body & Toys , de anal dildo specialist.