De ideale vakantie met je vrienden

Een vakantie plannen met een groep vrienden kan ongelooflijk stressvol zijn. Maar de juiste bestemming biedt iets om iedereen in een groep te plezieren. Dit zijn onze top bestemmingen in Europa!

Ibiza: geweldig voor vrienden die van feesten houden

Als jij en je vrienden van een feestvakantie houden, maar tegelijkertijd willen genieten van de mooiste stranden en heerlijkste sfeer, dan is Ibiza de voor de hand liggende keuze. Ibiza staat bekend als een feesteiland en heeft veel te bieden aan mensen die de hele nacht willen dansen. Je kunt er voor kiezen om in Ibiza stad te verblijven, dicht bij de wereldberoemde clubs Hï Ibiza, Ushuaïa en Pacha. Hiernaast is San Antonio Ibiza ook een goede keuze. Ook hier vindt je geweldige clubs en de beroemde sunset strip!

Praag: voor de fanatiekelingen

De Tsjechische hoofdstad kan het beste te voet worden gezien, dus zorg ervoor dat je er naartoe gaat met vrienden die het niet erg vinden om te wandelen. Veel. Beklim de trappen van de Kruittoren voor een schilderachtig uitzicht over het centrum van Praag, loop over de Karelsbrug en zorg ervoor dat je het kasteel bezoekt. Onderweg slinger je door kronkelende geplaveide wegen en hoewel er veel trappen zijn, is het uitzicht op de top de moeite waard.

Venetië: architectuur en gezelligheid

Stap met je vrienden in een gondel en stuur om de beurt je een weg onder oude bruggen door en langs prachtige gebouwen zoals de Basiliek van San Marco en Ca ’D’Oro. Als jouw groep echt van architectuur houdt, plan jouw reis dan samen met de jaarlijkse Architectuur Biënnale van de stad.

Mikonos: strandfeesten en eiland hoppen

Is jouw vriendengroep zowel ’s avonds als overdag actief? Dan is Griekenland perfect! Het is de ultieme hotspot voor strandfeesten en elke jaar worden deze in Mikonos beter en beter. Met toeristen die elke dag aankomen, is het geen wonder dat wereldberoemde dj’s langskomen om te draaien. Alle strandbars in Mikonos geven je een direct uitzicht op de Egeïsche Zee, waardoor het de perfecte plek is om een paar drankjes te pakken en de hele nacht te dansen. Hiernaast zijn er overdag ook genoeg activiteiten en verschillende eilanden om te bezoeken. Ideaal!

Waag je het er op en ga je toch liever wat verder van huis? Dan bevelen wij een groepsreis Nepal aan! Of spreekt Zuid-Afrika jullie misschien meer aan? De mogelijkheden zijn eindeloos. En weet je wat pas fijn is? Tijdens een groepsreis hoef je niks zelf te regelen. Alleen je biertje aan de bar natuurlijk!