De leukste cadeaus om te krijgen als je vader wordt

Nog even en het gaat dan echt gebeuren. Jij wordt papa! Iedereen vraagt je hoe je je voelt en of je er al klaar voor bent. Maar eigenlijk heb je geen idee. Wij helpen je een handje op weg hoe jij je door het vaderschap heen slaat. Zo vertellen wij jou wat goede maar vooral handige items zijn om te vragen, als jullie de babyborrel geven of als je ouders je van te voren willen verrassen.

Tip 1: een draagzak

Ja het klinkt misschien wel meer als iets voor vrouwen maar een draagzak baby is echt het ideale cadeau dat jij moet hebben als nieuwe vader. Jullie willen er natuurlijk nog steeds lekker op uit kunnen trekken met het hele gezin en een kinderwagen is niet altijd handig. Het is dan ideaal om de kleine in een draagzak mee te nemen. De draagzakken van Draakzak.nl bijv., zijn ergonomisch en gemaakt van goede kwaliteit. Ze gaan lang mee en je zult niet eens voelen dat je ze om hebt!

Tip 2: Een herinneringscadeau

Het liefst vraag je iets waar je echt veel aan hebt, maar een cadeau met een herinnering is natuurlijk ook fantastisch. Want als er maar één memorabel moment genoemd mag worden in het leven van ouders, dan staat de geboorte van hun kind natuurlijk met stip op één. Dat wil je op allerlei manier vastleggen, als aandenken aan die spannende uren in het ziekenhuis waarna je de kleine eindelijk in je armen kunt houden. Denk aan een gave fotoshoot met de kleine, of een gipsafdruk voor de handjes en voeten.

Tip 3: Nuttige cadeaus

Natuurlijk ben je blij met elk cadeau dat je krijgt, maar je weet natuurlijk dat die kleine er heel wat luiers en verzorgingsproducten doorheen gaat jagen. Misschien klinkt het niet heel erg leuk nu, maar vraag een grote voorraad met luiers aan je vrienden en familie. Hier zul je de komende maanden geen spijt van krijgen! Luiers zijn de grootste kostenpost van ouders, dat heb je je dan weer bespaard!