De leukste cadeaus voor je partner

Wil je je vrouw of vriendin verrassen voor haar verjaardag of voor kerst? Ben je jullie jubileum vergeten, of wil je haar zomaar laten zien hoeveel ze voor je betekent? In deze blog doe jij inspiratie op voor de allermooiste cadeaus. Met deze gebaren zal ze gegarandeerd blij zijn!

Sieraden

Vrijwel iedere vrouw wordt blij van sieraden. Zelfgemaakte sieraden hebben nog veel meer betekenis. Wist je dat je deze eenvoudig zelf kunt maken? Sieraden inkopen doe je bij Betaalbarekralen. Hier vind je alles wat je nodig hebt om zelf betekenisvolle sieraden te maken. De groothandel sieraden en accessoires.

Wanneer je een sieraad voor je partner maakt, zorg dan dat je zeker weet of ze goud- of zilverkleurige sieraden draagt. Vaak hebben dames hier een specifieke voorkeur in. Vervolgens zoek je materialen die mooi bij elkaar passen, zoals rijgmateriaal, jasseron en sloten. 

Ieder sieraad heeft een eyecatcher nodig. Wat dacht je bijvoorbeeld van de C.U.S® sieraden message beads? Dit zijn langwerpige hexagon kralen die speciaal zijn ontworpen door de grafische afdeling van Betaalbarekralen. Op iedere kraal is een boodschap met een symbool beschreven, afgeleid naar gebeds kokers die vroeger veel werden gedragen. Kies bijvoorbeeld een zilverkleurige stainless steel message bead met de boodschap “Amour” of “Love and life” voor jouw geliefde. Deze kralen kun je combineren met ieder soort rijgmateriaal en allerlei sloten om een uniek cadeau te creëren. De boodschap zal zeker overkomen!

Bloemen

Met een prachtige bos bloemen zit je altijd goed. Om zelf een bos te laten samenstellen, kun je het beste naar de betere bloemist gaan. Zo weet je ook zeker dat de bloemen vers zijn en dat ze er dus lang van kan genieten. 

Ben jij het type dat steevast voor een grote bos rode rozen gaat? Probeer nu dan eens iets anders. Een plukboeket met veel verschillende soorten en kleuren zijn helemaal van nu. Bovendien staan ze mooi op iedere tafel. Reken maar dat je hiermee punten scoort!

Reisje

Of je haar nu een dagje meeneemt naar Amsterdam of een weekendje Berlijn plant, een verrassingsreisje is altijd fantastisch! Ga lekker shoppen en neem haar mee uit eten. Is ze niet zo fan van een grote stad? Dan is het heerlijk om een huisje -met jacuzzi- te huren op de Veluwe. 

Voor welk cadeau je ook gaat (of allemaal), je grote liefde zal ontzettend blij zijn met jouw gebaar. Heel veel romantiek toegewenst!