Leuke celebrity koppels: koppelgoals!

Leuke celebrity koppels: koppelgoals!

Verras je vriendin met weetjes over deze leuke bekende koppels of lees meer over waarom vrouwen weg zwijmelen bij deze bijzondere relaties. Wij hebben een paar leuke bekende koppels in een lijstje gezet omdat hun relaties erg bijzonder zijn.

Eva Jinek en Dexter

Eva Jinek heeft verschillende bekende relaties gehad. Bram Moszcoviz en Freek Vonk gingen de huidige eva jinek partner voor. Maar na deze publiekelijke relaties met bekende mannen is ze nu gesetteld met een mysterieuze minder bekende man. We krijgen niet vaak iets te zien van haar nieuwe man. Lees het hele verhaal over dit leuke koppel op Dameswiki.nl.

Beyonce en Jay-Z

Een zeer bekend koppel bij de dames is Beyonce en Jay-Z. Jarenlang was dit koppel hét voorbeeld op het gebied van koppelgoals. Tot Jay-Z een paar jaar geleden vreemdging. Toch heeft dat dit mooie koppel niet gebroken. Queen B, zoals veel van haar fans Beyonce noemen, heeft er het beste van gemaakt en een van haar meest succesvolle albums hier volledig op gebaseerd. In verschillende nummers wordt het schandaal benoemd en zet ze het Jay-Z betaald. Gelukkig zijn ze er overheen gekomen en is hier een geweldig album uitgekomen. Maar laat het een les zijn dat je nooit vreemd moet gaan, want wie weet word je voor de hele wereld ‘geshamet’ voor je gedrag.

Ryan Reynolds en Blake Lively

Misschien hebben we het leukste paar wel voor het laatst bewaard. Ryan Reynolds, bekend van onder andere Deadpool, en zijn vrouw Blake Lively zijn een fantastisch en hilarisch koppel. Ze trollen elkaar graag op social media en maken graag grapjes over roddels die over hen verspreid worden. De twee kennen enorm veel humor en dat spat van hun relatie af. Als je ideeën nodig hebt over hoe je een relatie leuk houdt kun je zeker inspiratie op doen bij dit koppel.