Het leukste cadeau voor een vrouw

Een mooi cadeau verzinnen voor je vriendin, moeder of dochter kan soms best lastig zijn. Vaak zit je met een sieraad wel goed, bijna elke vrouw houdt immers van sieraden. Maar dan ben je er nog niet, want wat voor sieraad is leuk? Een armband, ring of ketting? Met een bedel of zonder? Met gravure? Er is ook zoveel leuks! Hopelijk ben jij na het lezen van deze blog een stukje wijzer geworden en ben je klaar om het perfecte cadeautje te kopen.

De leukste kettingen voor vrouwen

Voor een armband of ring heb je meestal een maat nodig. Je zou subtiel naar de maat van haar vinger of pols kunnen vragen, maar pas op, want vrouwen hebben zoiets snel door en dan zou het geen verrassing meer zijn! De veiligste en ook een super leuke optie is daarom een ketting. Omdat er zoveel verschillende opties zijn, hebben wij de kettingen die het het beste doen bij de vrouwen voor je op een rijtje gezet.

Op nummer 1 hebben we de ketting met naam. Je kunt daarbij kiezen uit een ketting met naam gravure of een naam bedel. Ook kan je meerdere namen kiezen. Laat bijvoorbeeld de namen van de kinderen graveren, al haar trots aan een ketting. Dit zal zij zeker weten geweldig vinden. Of shop je een sieraad voor je vriendinnetje? Met liefde zal ze jouw naam of initiaal om haar nek dragen!

Bij KAYA Sieraden kan je naast namen ook andere teksten laten graveren. Denk bijvoorbeeld aan een lieve boodschap zoals ‘De liefste mama’ of ‘Ik hou van jou’. Bij een ketting met gravure kan je zelf het lettertype kiezen of nog persoonlijker: een gravure in jouw eigen handschrift! Een origineel én waardevol cadeau!

Sieraden met kleur zijn dit jaar helemaal in. Daarom is een ketting met geboortesteen helemaal trendy! Naast het feit dat het een prachtig steentje is, heeft het ook nog eens een diepere betekenis. Iedere geboortemaand heeft namelijk een eigen kleur geboortesteen.

PS. Ook leuk om te combineren met een ketting met naam!

KAYA Sieraden

Hopelijk ben je nu helemaal geïnspireerd en kan je het perfecte cadeautje kopen! Als je bij KAYA Sieraden besteld, krijg je bij ieder sieraad een luxe sieradendoosje met zilverpoetsdoekje. Zo houd je je sieraad mooi en gaat het het langst mee!