Het leukste speekgoed geschikt voor de hele familie

Het leukste speelgoed geschikt voor de hele familie

Met de zomer op komst en onzekere vakantieplannen in het vooruitzicht kun je niets anders doen dan jouw eigen achtertuin gewoon om te toveren naar een speelparadijs voor het hele gezin. Wij geven je graag wat leuke tips over artikelen die perfect in de tuin passen en die leuk zijn voor het hele gezin.

Even heerlijk relaxen in een tuinschommelbank

Een boekje lezen of genieten van je favoriete muziek doe je het beste op een schommelbank voor in de tuin. Schommelbanken zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten kleuren, maten en uitvoeringen. De meeste schommelbanken hebben een geveerd hangsysteem waardoor je een gewichtsloos effect tijdens het schommelen krijgt. De meest luxe modellen hebben zelfs een verstelbare rugleuning tot bed en cupholders.

Een verfrissende duik in je eigen opzetzwembad

Tijdens een hittegolf in de zomerdagen kan het onaangenaam warm worden. Temperaturen boven de 30 graden, hete zolderkamers en een klamme luchtvochtigheid. Het beste wat je hier tegen kan doen is een zwembad kopen. Een mooi groot opzetzwembad met pomp en filter, afdekzeil en grondzeil kun je kopen in diameters vanaf 180 cm tot wel 550 cm. Eenvoudig op te zetten en simpel af te breken wanneer de winter er weer aan komt.

Het hoogste spring je op een eigen tuin trampoline

Ben je liever wat actiever en moet je jouw dagelijkse portie energie ergens in kwijt? Dan is een grote tuin trampoline misschien wel wat voor jou. Er bestaan twee verschillende typen trampolines. In-ground of on-ground trampolines. De in-ground modellen worden ingegraven in de grond en hebben geen eigen potenframe. De on-ground modellen kun je zowel ingraven als boven op de grond plaatsen. Houdt bij de aankoop van een trampoline wel altijd rekening met een valzone van 100 cm rondom de trampoline.