Waarom een schootkussen het ideale cadeau voor je vrouw is

Waarom een schootkussen het ideale cadeau voor je vrouw is

Er is altijd wel een moment om je vrouw of vriendin een cadeautje te geven. Je hoeft niet perse te wachten tot het weer Valentijnsdag is, Moederdag (indien van toepassing), Sinterklaas of Kerst.

Wat voor cadeau geef je je vrouw of vriendin altijd?
Bekende cadeaus zijn natuurlijk de Rituals pakketten, een cadeaumandje van de plaatselijke drogist, een heerlijke doos chocolade of een wellness uitje. Daar is niets mis mee. De meeste dames kunnen dergelijke cadeaus wel waarderen.
Maar is dat een origineel cadeau? Nee, origineel is het niet.
Maar wat is dan wel origineel om te geven?

Zeg het met een schootkussen

Vergeet eens die geijkte cadeaus en denk “out-of-the-box”.
Geef je vrouw of vriendin eens een schootkussen!

Een schootkussen is ongeveer het meest onderschatte hulpmiddel in het huishouden.
In elke woning zou er eigenlijk een of meer moeten liggen. In landen om ons heen hebben ze dat allang door. In Engeland en Duitsland zijn schootkussen veel voorkomende hulpmiddelen. In ons land is dat nog niet het geval. Maar wat is een schootkussen precies?
Een schootkussen kun je gemakkelijk op je schoot zetten als je op de bank wilt eten of een appeltje schillen. Het kussen aan de onderzijde vormt zich naar je schoot en staat direct heel stabiel. De harde bovenkant (glad afgewerkt mdf met een leuke print) dient als tafeltje. Aan de bovenkant zit tevens een randje waardoor spullen niet van het schootkussen afschuiven. Zo zit je heel comfortabel en hebt toch een handig hulpmiddel.

Waar kun je het schootkussen voor gebruiken?

Gebruik het als ondergrond als je met je laptop of tablet op schoot zit. Het is warmte isolerend en je krijgt dus geen (te) warme bovenbenen. Werken of online shoppen wordt veel comfortabeler.

Hou je van handwerken? Dan heb je een handige ondergrond als je het kussen op schoot legt.

Liefhebbers van kruiswoordraadsels en Sudoku puzzels kunnen gemakkelijk het boekje op het handige tafeltje leggen. De harde ondergrond maakt het schrijven van de juiste puzzelwoorden en/of getallen gemakkelijker.

Eten jullie wel eens op de bank? Met en schootkussen heb je de perfecte tafel om je bord op te zetten.

De mogelijkheden zijn eindeloos.
Je vrouw of vriendin zal je eeuwig dankbaar zijn als je haar zo’n exemplaar cadeau geeft.

Waar koop je een schootkussen?

Een van de grootste aanbieders van schootkussens is de Haarlemse cadeauwinkel Kadogalerie.
In de winkel en de webshop van  Kadogalerie.nl vind je ruim 100 verschillende designs schootkussens. De designs verschillen in kleur en de afbeelding die op de hardtop bovenzijde is geprint. Maak je keuze, al vanaf zo’n 20 euro kun je eigenaar worden van dit handige hulpmiddel.