Waarom een schootkussen zoveel problemen oplost

Als je zou bijhouden hoeveel taken je op een doorsnee dag allemaal doet dan zal de verbazing toeslaan.
Elke taak, van het maken van een ontbijt tot het buitenzetten van de vuilnis, is een activiteit die op juiste wijze moet worden uitgevoerd. Zie het als een probleem dat moet worden opgelost.
Als je het zo bekijkt heb je wel ineens een hoop problemen om op te lossen.
Dat klinkt gelukkig zwaarder als dat het in werkelijkheid is. Om gemakkelijk allerlei taken te kunnen doen heeft de moderne mens hulpmiddelen uitgevonden. Een ervan is het schootkussen.

Het meest onderschatte hulpmiddel in huis: het schootkussen

Een schootkussen is in zijn eenvoud een van de handigste hulpmiddelen in je huishouden. Toch zie je het niet bij iedereen in huis terug. Dit wordt mede veroorzaakt door de onbekendheid ervan.
Daar willen we in dit artikel verandering in aanbrengen.

Als je niet weet wat een schootkussen is, een kleine uitleg. Een schootkussen, ook wel eens laptop kussen, schoottafeltje of schootdienblad genoemd, is een kussen, gevuld met zacht vulmateriaal. Aan de bovenzijde heeft het een hard werkvlak, meestal van mdf gemaakt. De meeste schootkussens meten zo’n 43 x 33 x 7 centimeter. Er zijn hele mooie design verkrijgbaar, maar hierover later meer.

Het schootkussen zet je eenvoudig op schoot en vanaf dat moment beschik je over een handig werkvlak dat als ondergrond kan dienen voor allerlei activiteiten. Je kunt erop schrijven, puzzelen, je laptop gebruiken, eten, handwerken en veel meer. Ook een ontbijt op bed behoort nu tot de mogelijkheden. Het kussen zet je zo neer op het dekbed en valt niet om.
Onderweg op reis, bij de kinderen op schoot, is het schootkussen ook een erg nuttig hulpmiddel. Hier los je echt een groot probleem op: schreeuwende en krijsende kinderen die zich achterin de auto vervelen. Ze kunnen het schootkussen gebruiken als ondergrond om te kleuren, spelletjes te doen of om de tablet op te leggen. Je zult deze autorit weinig last meer van ze hebben.
Verder kun je het schootkussen in de tuin, op de camping en zelfs op het strand goed gebruiken.
Of je alleenwonend bent of deel uitmaakt van een groot gezin. Je hebt dus altijd iets aan een schootkussen.
De enorme hoeveelheid toepassingsmogelijkheden zorgt voor veel gemak in het dagelijks leven. Tijd dus om eens beter te onderzoeken of dit voor jou ook iets is.


Waar koop je zo’n schootkussen?

Kadogalerie uit Haarlem, Nederland, heeft een enorm assortiment schootkussens. Ongeveer 100 verschillende designs met verschillende kleuren kussens en mooie afbeeldingen worden in de winkel en webshop aangeboden. Bezoek de website van Kadogalerie, of kies direct je favoriete schootkussen uit. Binnen twee minuten en voor nog geen 20 euro heb je er al een besteld.