Zo fix je in no time een mooie badkamer

Wil je een mooie badkamer? Lees dan onze tips!

Wil jij in no time een mooie badkamer fixen? Dat begrijpen wij maar al te goed, want in een mooie badkamer kun je nog lekkerder ontspannen. Wij zochten voor je op hoe je zelf kunt zorgen voor een mooie badkamer. Lees snel verder en ga direct aan de slag met de verbouwing van jouw badkamer.

Ga voor moderne luxe badkamermeubels

Door de juiste badkamermeubels te kiezen, kun je je badkamer een mooie en luxe uitstraling geven. Ga bijvoorbeeld voor een badkamermeubel met een opzetkom. Zo waan je je gelijk in je eigen spa in je mooie badkamer . Je kunt badkamermeubels in diverse vormen en maten bestellen. Bedenk goed welke stijl je het meeste aanspreekt, zodat je ook de rest van je badkamer daarop aan kunt passen. Veel gezien zijn zwarte aardewerk opzetkommen met een koperen of gouden kraan. Ook opzetkommen van marmer komen in veel badkamers terug.

Kies voor luxe sanitair

Ook luxe sanitair mag zeker niet ontbreken in jouw mooie badkamer. Ga bijvoorbeeld voor een grote regendouche of koop een waterval badkraan. Ook een Sunshower is een leuke optie, want je kunt zo tijdens het douchen bruin worden. En wat dacht je van een prachtig bad? Dat mag zeker niet ontbreken in je badkamer. Momenteel is een vrijstaand bad helemaal in en dat zal naar verwachting ook zo blijven. Je kunt ook kiezen voor een eigen whirlpool, waardoor je lekker kunt bubbelen of gemasseerd wordt in je eigen bad.

Plaats stijlvolle tegels

De vloer en de wanden zijn de basis van je badkamer. Waarom zou je jouw wanden en vloeren dan niet van stijlvolle tegels voorzien? Momenteel zijn Terrazzo tegels en marmeren tegels helemaal in. Hiermee geef je jouw badkamer een mooie, chique uitstraling. Ook beton tegels worden nog steeds veel in de badkamer toegepast. Wil je iets aparts hebben, dan kun je ook kiezen voor mozaïektegels. Kies voor je vloer het liefst voor grotere tegels.

Kies voor luxe badkameraccessoires

Wil je jouw badkamer een echte kers op de taart geven, dan mag je de badkameraccessoires uiteraard niet vergeten. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige marmeren plaat waar je je verzorgingsspullen op uitstalt of juist wat kaarsen neerzet. Ook zeeppompjes van koper en goud worden veel gezien in de badkamer.

Weet jij al hoe je een mooie badkamer gaat fixen?