Zo hou ik mijn appartement schoon en op zijn best

Tegels, steen en voegmiddel zijn niet alleen aantrekkelijke, maar ook duurzame toevoegingen aan elk huis. Vuil en bacteriën zijn echter bijzonder gevoelig op plaatsen waar tegels en voegmortel in huis worden geplaatst. De verkleuring door ophoping van vuil en aanslag op uw tegel en voegmiddel is niet alleen aantrekkelijk, maar vormt ook een voedingsbodem voor allergieën en ziektekiemen.

Reinigen van de tegels

Het reinigen van voegspecie zorgt voor een gloednieuwe vloer, verbetert het uiterlijk van uw huis, verlengt de levensduur van tegels en voegmiddel en houdt een schatting bij van de voltooiingsdatum van uw huis. Slordige tegels en ontbrekende voeg hebben een slechte invloed op de esthetiek van uw bedrijf en huis. Kies daarom altijd voor een tegel- en gevelreinigingsbedrijf voor voegen schoonmaken om uw huis en werkplek gezond te houden. Dit zal u ook helpen de levensduur van uw vloer en muren te behouden.

Reinigen van de woning

Niet alleen de tegels worden vies. De hele woning kan hier ook onder lijden het is daarom misschien een goed idee om te denken aan een grote schoonmaakbeurt. Je moet natuurlijk ook weten wanneer het tijd is voor die ene grote schoonmaak. Nadat je de hele woning hebt gereinigd kan je zelfs de behoefte hebben om nog eens stapje verder te gaan.

Na het reinigen

Wellicht heb je na een grote schoonmaak ook behoefte om de woning iets anders in te richten. Je hebt alles lopen boenen en bedenkt je ineens dat de slaapkamer van de kinderen een veel te grote TV heeft. Je kunt de TV wegwerken en op die manier veel meer ruimte creëren. Na het reinigen kun je ook bepaalde stappen nemen zodat het voortaan niet meer zover komt. Maak goede afspraken met de kinderen en pas zonodig de kamer aan zodat je dit kunt voorkomen. Dit kun je natuurlijk ook toepassen op andere delen van het huis. Vaak kan je door simpel her in te richten veel vuil en troep voorkomen. Doe dat dan ook!